Zentangle Paradox 12.500 hits

Ik maak graag Zentangles. Het is een heerlijke manier om te ontspannen en een mooie tekening te maken. Vorig jaar maakte ik een tutorial over de Zentangle Paradox, een bijna hypnotiserende hoekig patroon op zwart papier met een gouden stift. Deze youtube film werd al snel zo’n 12000 keer bekeken… Ik had nooit gedacht dat hij zo vaak bekeken zou worden in zo’n korte tijd. Hopelijk heb ik veel bezoekers geïnspireerd om ook een Zentangle te maken. Heb jij het al geprobeerd? Bekijk hier de tutorial.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/SRo3RyxGKHQ?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Als je meer Zentangles wilt leren maken, schrijf je dan in voor een van de Zentangle Workshops op een zondagmiddag. Mindfulness en creativiteit komen samen terwijl je de technieken van dit tekenproces leert en oefent. Op een bijna wonderbaarlijke manier ontstaat er langzaam maar zeker een prachtige tekening op je papier. Kom tot rust, ontspan, verbeter je concentratie en hand-oog coördinatie.

Een Zentangle is een teken methode om via het tekenen van herhalende patronen concentratie, ontspanning en creativiteit te stimuleren.

Voor deze workshop heb je geen artistiek talent nodig, alleen wat geduld en concentratie. Het kan werkelijk niet mislukken! Schrijf je in voor de eerst volgende workshop en probeer het ook uit!