Wat ouders zeggen over mijn Online Tekenlessen

Mijn naam is Jocelyn Jones en ik heb een Online Tekenstudio voor kinderen.
Met mijn creatieve lessen geef ik kinderen een boost aan zelfvertrouwen en help ik ze te ontdekken waar hun talenten liggen.
Samen maken we de mooiste tekeningen en schilderijen en leer ik ze nieuwe teken- skills waar ze zo super trots op kunnen zijn!  Elke week weer. Mijn lessen zijn live online te volgen aan jouw eigen keukentafel! Super handig.

Er bestaat zoveel meer dan potlood en stift… Wat mooi om te ontdekken!

De lessen zijn laagdrempelig en gezellig. Jocelyn biedt veel uitdaging.

Fantastische aanvulling als je kind graag met tekenen of schilderen bezig is.

Over Jocelyn

Ik geef al meer dan 15 jaar Teken- en schilderlessen aan kinderen.
Ik heb gestudeerd aan ‘Open College of Arts’, ‘Koninklijke Kunst Academie Den Haag’, ‘Grafisch Lyceum Rotterdam’, ‘Marketing en Communicatie aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam’

Ik heb aan ruim 800 leerlingen les mogen geven in mijn Tekenstudio

Kinderen uit meer dan 20 verschillende landen volgen mijn creatieve lessen.
Van Noorwegen tot aan Saoedi Arabië en van Portugal tot aan Letland.

Mijn leerlingen volgen mijn lessen vanuit huis maar ook vanuit de meest vreemde plekken! vanuit een camper op de camping, op hun boot of zelfs in een berghut in de Alpen.

Ik geef creatieve lessen en workshops op Basisscholen, Musea, in mijn Fysieke atelier en in mijn Online Tekenstudio.

André Kuipers bezocht mijn Tekenstudio naar aanleiding van een super gaaf Recycle project!

Wat ouders nog meer vertellen over mijn Online Tekenlessen

Ik was voor mijn zoon op zoek naar een combinatie van tekeningen maken en verschillende technieken leren. Hier gevonden!
Super leuk om te zien hoe mijn zoon zich elke weer voorbereid op de Online Tekenles en zich installeert met al zijn tekensullen om hem heen. Klaar voor de les!

Mijn dochter verheugd zich elke week weer op haar Online Tekenlessen met Jocelyn. Ze heeft eindelijk een hobby gevonden waar ze helemaal voor kan gaan!

We zien vooruitgang en elke keer weer komt ze lachend haar tekeningen laten zien. Elke week weer prachtige tekeningen als resultaat.

Echt hele leuke tekenlessen en zo makkelijk vanuit huis te volgen. Mijn dochter volgt de les op haar slaapkamer of beneden aan de keukentafel.

Super leuke tekenlessen! Jocelyn heeft oog voor elke leerling. Jocelyn legt de technieken op een hele fijne en rustige manier uit.

Als iets niet lukt bij mijn zoon, dan krijgt hij vaak een kronkel in zijn hoofd en dan blokkeert alles. Jocelyn weet hem uit deze blokkade te halen en zijn werk af te maken met een prachtig resultaat waar hij helemaal trots op is! Hier wordt ik ook blij van!

Elke paar maanden een ander soort materiaal en thema, fijn en afwisselend

Mijn dochter krijgt na elke les persoonlijke feedback via de Whatsapp groep, super handig, daar leert ze zo veel van.

Mijn dochter loopt op school soms vast met instructies volgen. Dit is een super manier voor haar om te oefenen met opdrachten volgen op een hele leuke en creatieve manier. Het helpt haar met langer leren focussen.

Ik vind het vooral fijn dat mijn kinderen de lessen na school of in het weekend vanuit huis kunnen volgen. We richten de keukentafel in en ze hebben ruim een uur tekenplezier. Ik raad het iedereen aan!

Wij wonen sinds kort in Zwitserland. Mijn dochter volgt de online tekenlessen bij Jocelyn en vindt het heerlijk om met andere leeftijdsgenootjes Nederlands te spreken en mooie dingen te maken. Heerlijk om te zien.

Doe eens een proefles en je wil door.

Moeder en dochter uit Noorwegen vertellen wat ze zo leuk vinden aan deze Online Tekenlessen

Veel gestelde vragenKom je een keer gezellig mee tekenen en de sfeer proeven?

*één gratis proefles per persoon