Wat leerlingen zeggen over mijn online tekenlessen

Wies vertelt: ‘Wat ik leuk vindt aan de online tekenles is dat je super veel fantasie kunt gebruiken en het is altijd heel erg gezellig.’

 

De online tekenlessen vind ik heel leuk, omdat je steeds wat anders maakt. En omdat je verschillende materialen gebruikt. Er is ook tijd voor leuke verhalen tussendoor. Dat vind ik gezellig. De basisopdracht staat vast, maar je bent ook vrij om zelf te variëren, en dat stimuleert Jocelyn ook. De groepsapp is leuk, zodat je andermans werk kan zien.

– Fenna, 12 jaar –

 

 

 

 

 

 

Indie vertelt: “Wat ik het leukst aan tekenles vindt is dat je allemaal verschillende onderwerpen hebt. Potlood, pennen, gellpennen. Dit is mijn lievelingst tekening, het is zeker een aanrader om naar tekenles te gaan.’

 

Ik heb mijn twee jongens ingeschreven bij de online tekenlessen bij Studio Jocelyn zodat ze hun tekenvaardigheid kunnen verbeteren. Vanaf het begin was ik onder de indruk van de prachtige kunstwerken die ze tijdens de online tekenlessen maken. Elke les is leuk, gezellig, interactief en de leerlingen krijgen persoonlijke aandacht en support van Jocelyn, ook al is het een online les! Een van de mooiste dingen aan deze online tekenlessen, is dat de kinderen verschillende materialen en technieken leren gebruiken.
Iedere ouder die hun kinderen nieuwe skills en tekenvaardigheid wil bijbrengen zit bij Jocelyn’s online tekenstudio goed! Haar tekenlessen geven je kinderen een creatieve boost.

-Nune, moeder van Tony & Daniel-

 

 

 

 

‘Emma vertelt: ‘Wat ik leuk vind aan de online tekenlessen is dat er veel variatie is. Om de zoveel lessen gebruiken we ander materiaal.”

 

De online tekenlessen zijn leuk, gezellig en relaxed. Elke les is makkelijk stap voor stap te volgen. We leren met heel veel verschillende materialen werken en experimenteren met diverse technieken. Voor de pandemie waren we lang onderweg met de bus om naar de tekenstudio te komen. Maar nu is het online veel makkelijker om mee te doen.

-Akari & Asuka

 

 

 

 

 

 

Esmee vertelt: “Wat ik leuk vind aan de online tekenlessen is dat je leuke en realistische tekeningen maakt.’

 

 

In onze woonkamer hangen een aantal prachtige werken getekend en geschilderd door onze dochter (10 jaar). Zo hangt er een uil getekend met een potlodenset, die nog dagelijks gebruikt wordt voor andere teken werkjes. Een geschilderde appel. Een prachtig stilleven met schaduw en licht. Tijdens de lessen begeleidt Jocelyn de jonge kunstenaars in spé stap voor stap tot een geweldige creatie waar de kinderen onwijs trots op zijn (en ouders ook!). Er wordt in de les geconcentreerd gewerkt, tips en trucs gegeven en uitleg over materiaal en techniek. Maar ook vertellen kinderen hun verhaal over alledaagse dingen en wordt er gezellig met elkaar gekletst. Heel leuk om te zien en zeker het aanraden waard!

-Fenna, moeder van een creatieve leerling

 

 

 

Eowyn vertelt: “Wat ik het leukste vind aan de online tekenlessen is dat er veel variatie is en dat het heel gezellig is.’

Juul vertelt: ‘Wat ik het leukste vind aan de online tekenlessen is dat je creatieve tekeningen maakt en dat je verschillende technieken gebruikt.’

Kaya vertelt: “Je kunt je fantastie gebruiken en de tekeningen lijken net echt.’