Vijf Vaderdag cadeau’s om zelf te maken

Vijf Vaderdag cadeau’s om zelf te maken. Je kunt deze Vaderdag cadeau’s ook maken voor iemand anders die speciaal is in je leven. Het maakt niet voor wie je het maakt of wat je maakt, als het maar vanuit je hart komt.

#1 Foto kubus

Met deze foto kubus maak je een heel persoonlijk cadeau. Gebruik foto’s waar je mooie herinneringen aan hebt zoals vakantie foto’s of bijzondere mijlpalen die je samen met je vader hebt gedeeld. In deze tutorial zie je precies hoe je zo’n kubus in elkaar kan zetten en welke materialen je nodig hebt. Neem de tijd voor dit project, je hebt wel wat droogtijd nodige.

 

 

#2 Hart van hout, spijkers en wol

Dit is een heel stoer cadeau om zelf te maken. Hout, hamer, spijkers, bouwen maar…. Bekijk in dit filmpje wat je precies nodig hebt en hoe je het maakt. Je kunt variëren met hout in verschillende maten en wol in verschillende kleuren. Of maak in plaats van een harten vorm een letter of een woord. Maak er wat moois van.

 

 

#3 Harten tekening

Deze tekening is makkelijk zelf te maken, maar je kunt ook gebruik maken van het gratis te downloaden sjabloon. Maak je eigen kleuren combinatie. Plak je ontwerp op een stuk gekleurd papier en schrijf er een mooie boodschap op. Bekijk hier hoe je het maakt en welke materialen je nodig hebt. Maak een mooi eigen ontwerp.

 

 

#4 Hart van lijm en pastel

Met deze bijzondere techniek maak je een hart van lijm en pastelkrijtjes. Er ontstaat een zelf gemaakte lijm kleurplaat van doorzichtige lijnen. De binnenkant vul je met mooie pastel kleuren en zo krijg je een prachtig origineel hartje. Bekijk hier hoe je het precies maakt en wat je er voor nodig hebt. Neem de tijd voor dit project, de lijm moet goed kunnen drogen.

 

 

#5 Hart weven

Harten weven van papier! Kleur je gratis te downloaden sjablonen in met verf en weef ze in elkaar. Bekijk de film en lees wat je allemaal nodig hebt om dit bijzondere kunstwerk te maken. Je kunt je weefsel op een stuk mooi gekleurd karton plakken en een mooie boodschap toevoegen. Wat een prachtig persoonlijk cadeau.
Geef er je eigen draai aan en maak er wat moois van.

 

Deze Vaderdag projecten zijn niet de enige creative projecten die je kunt maken. Voor nog meer mooie teken, schilder en knutselwerken kun je kijken op ons YouTube Kunst Kanaal. Abonneer je en blijf op de hoogte van alle nieuwe projecten. Veel plezier met maken en geven!

Geef een antwoord