Vaderdag tekening maken

Met deze Vaderdag tekening ga je zeker scoren. Maak het persoonlijk en kleurrijk en geef het op vaderdag aan je vader of een andere man die veel voor jou betekent. Veel plezier met maken en geven! Je kunt het voorbeeld zelf na tekenen of gebruik het sjabloon.

Dit is wat je nodig hebt en zo maak je het:
– A4 of A5 wit papier
– potlood
– zwarte stift
– gekleurde stiften
– liniaal
– eventueel het sjabloon Studio-Jocelyn-Vaderdag-sjabloon1

Stap 1.
Teken twee letter P’s op een A5 of A4 papier. Laat genoeg ruimte in het midden om een mooi hartje te tekenen. Je kunt ook het sjabloon downloaden en gebruiken.

Stap 2.
Gebruik een liniaal om lijnen te trekken. Trek ze schuin van links naar rechts en van boven naar beneden. Zo creëer je veel vakjes die je straks in kan kleuren. Tip: Hoe meer vakjes je maakt, hoe makkelijker het is om in te kleuren.

Stap 3.
Kleur de achtergrond in met bijvoorbeeld groene en blauwe kleuren. De letters en het hartjes kun je inkleuren met contrasterende kleuren zoals rood, roze en oranje. Of varieer met deze kleuren opties.

Stap 4.
Je kunt eventueel je tekening plakken op een iets groter gekleurd papiertje om een mooie lijst te creëren. Schrijf een leuke boodschap achter op…

Voor nog meer Vaderdag inspiratie kun je kijken op ons YouTube Kanaal. We laten je zien hoe je een hele gave foto kubus kunt maken of een hartje van hout en spijkers en nog veel meer.

Geef een reactie