Tentoonstelling September 2018

De tentoonstelling September 2018 hangt! Tja, wel iets aan de late kant, maar dat heb je als je druk bent met teken- en schilderlessen geven, een workshop geven in groep zes, enge vleermuizen knutsel tutorial maken voor Halloween en de vele andere ‘normale’ activiteiten die er nog eens bij komen.

Het is een tentoonstelling met veel uiteenlopende onderwerpen. Van zonnige vakantie bestemmingen in Vietnam en Kroatië, wilde dieren in de jungle, dramatische stil levens tot … portretten van … dierbare mensen. Het materiaal dat de kids tijdens de teken- en schilderlessen gebruikte is ook heel divers. Kleur potloden, acryl verf, aquarel potloden, pastel en vooral veel gemengde technieken. Heel creatief en vindingrijk zijn ze geweest!

Ik geniet altijd van de onbevangenheid en vindingrijkheid van m’n jonge leerlingen. Ze maken er altijd wat moois van en durven vooral ook ‘out of the box’ te denken. Vaak vinden wij dat als volwassenen al heel moeilijk. Jammer eigenlijk.

Ik blijf het zeggen, jong geleerd is oud gedaan. Daarom vindt ik het stimuleren van creativiteit onder kinderen heel belangrijk. Ik schreef er al eerder over in mijn blog over ‘De vijf redenen waarom creativiteit onder kinderen zo belangrijk is’. Misschien vind je dat leuk om te lezen.

Voor kids en ouders die enthousiast zijn geraakt na het zien van deze tentoonstelling, hier hebben we een playlist van de voorgaande tentoonstellingen. Als je samen thuis aan de slag wilt gaan dan kun je ook eens kijken in onze online YouTube Channel voor wat leuke teken-, schilder of knutsel projecten. We hebben bijvoorbeeld leuke Halloween projecten of Oordoppen pimpen of Lichtgevende Eenhoorn Squishies maken… Bekijk zelf maar wat jij leuk vindt en maak er wat leuks van. Stuur een foto in en maak kans op een gratis proefles in onze studio.

Veel kijk en maak plezier en tot een volgende keer.

Geef een reactie