Tentoonstelling oktober 2017

De Tentoonstelling van oktober 2017 staat online! Iedere maand richten we een tentoonstelling in van het werk van onze jonge leerlingen van de afgelopen tijd. Een muur vol prachtig werk! De kunstwerken hangen de komende twee weken in de studio, dus kom vooral ook de creaties in het echt bekijken want dat is zeker de moeite waard.

Dit keer zijn er mooie landschappen gemaakt. Van prachtige ouderwets Hollandse landschappen met boerderijen, molens, korenvelden en wilgen geschilderd in aquarelverf, arcylverf en getekend in pastels, tot zonsondergangen in de tropen met migrerende vogels in de achtergrond. Er sluipen ook heel wat katachtige rond, een ondeugende huiskat, een baby cheeta, tijgers en leeuwen. Behalve een tropische toekan, een krachtig galopperend paard en een schattig eekhoorntje fladdert er ook een oer Hollands meesje rond. Een super realistische moeder en baby kikker en ook een bijzondere slak, zeker geen gewone… Alle kunstwerken zijn erg bijzonder en met veel aandacht en liefde gemaakt door kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar tijdens de teken- en schilderlessen voor kinderen. Net als de vorige tentoonstelling van september, ben ik dit keer ook weer erg trots op al jullie werk!

Mocht je het werk met eigen ogen willen zien, kom dan binnen twee weken langs in de studio, Thomsonlaan 65 in Den Haag, op een woensdag of vrijdag tussen 16:00 en 18:00 of op zaterdag tussen 14:00 tot 16:00. Tot dan!

Misschien wil je je familie en vrienden jouw eigen werk ook laten zien maar wonen ze niet in de buurt? Stuur ze dan deze link toe, dan kunnen ze de tentoonstelling ook online bekijken en zien wat voor moois jij hebt gemaakt. Volgende maand hebben we weer een nieuwe tentoonstelling in de studio hangen en op de website staan, dus houd de website in de gaten.

Bekijk alle video’s over tekenen, schilderen en knutselen in ons Youtube channel hier.

 

Geef een reactie