Tentoonstelling November 2017

De Tentoonstelling November 2017 hangt weer aan de wand in onze studio. Daarnaast kun je ook de tentoonstellingsfilm van de maand november hier ook bekijken. Scroll een stuk naar beneden en speel de film af. Alle kinderen hebben tijdens de teken en schilderlessen met veel plezier gewerkt aan prachtige kunstwerken. Leuk als je een bericht achter laat waarin je deze jonge kunstenaars een complimentje geeft. Dat vinden ze erg leuk!

De kunstwerken die tijdens deze tentoonstelling aan de wand hangen zijn met veel verschillende materialen gemaakt zoals pastel, potlood, karton collages en acrylverf. We hebben deze maand geen thema zoals bij de tentoonstelling van oktober, maar alle kids zijn door verschillende onderwerpen geïnspireerd.  We hebben een aantal dieren, een schattige kitten, gevaarlijke zentangle haaien, een elegante hert, wat katten honden en paarden en sierlijke planten en bloemen.

De tentoonstelling hangt tot half november dus als je langs wilt komen om het te bekijken dan kan dat onder lestijden op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag. We zijn ons op dit moment druk aan het voorbereiden voor een hele bijzondere december tentoonstelling, wordt vervolgd.

Ben jij tien jaar of ouder en wil jij ook een keer mee doen met de teken en schilderlessen bij Studio Jocelyn? Vraag een gratis proefles aan via de e-mail en ervaar hoe leuk en rustgevend het is om creatief bezig te zijn. Je kunt ook thuis aan de slag! Bekijk ons Studio Jocelyn Youtube kanaal en probeer eens wat leuke herfst tekening en schilder ideeën of vouw een origami beestje.

kunstwerk – landscape with light house in the setting sun – door Monica Jonassen in gekleurde pastels

Geef een reactie