Tentoonstelling mei 2018 – Virus

In onze studio zijn in de afgelopen weken zeer creatieve virussen waargenomen. Zeer besmettelijk!  Hier hangt een imposante tentoonstelling aan de wand van ware kunstwerken van afbeeldingen van fraai uitziende virussen. In het daglicht zien ze er al bijzonder uit, maar als het donker wordt zijn ze helemaal gaaf! We hebben ze namelijk geschilderd met speciale lichtgevende verf! In het donker spatten ze van de muur af… als je durft te kijken, speel dan hier de film af. 

De virussen die worden afgebeeld zijn niet misselijk… van het Influenza virus, het Rotavirus en het Herpes Virus tot het HIV virus en het Ebola virus. Verschrikkelijke ziek makers, maar ze hebben wonderlijke vormen. Een leuk en leerzaam project!

Alle kunstwerken bij elkaar maken een mooie tentoonstelling. Maar elk afzonderlijk werk zal zeker ook een indruk achterlaten. De afbeeldingen laden zichzelf op in licht en gloeien na in het donker. Hoe gaaf zal dat staan op je kamer!

Dit was weer een heel gaaf project. Zit jij nog niet bij ons op les en houd je van mooie kunstwerken maken? Misschien wil je een gratis proefles komen mee doen. Als je het formulier invult, dan kun je een afspraak maken. Je kunt ook online met ons mee kijken naar afgelopen projecten en tentoonstellingen. Of teken, schilder en knutsel mee via ons Youtube Kanaal. Wij maken bijvoorbeeld origami vouwwerken, tekenen dieren en maken ZentanglesBezoek ons online en bekijk de projecten.

Binnenkort hebben we een tentoonstelling voor het WNF – de tijger actie. We zijn al mooie tekeningen en schilderijen aan het voorbereiden. Alle leerlingen zijn razend enthousiast en hopen dat je onze tentoonstelling komt bezoeken. We steunen dit goede doel en zamelen geld in voor deze prachtige bedreigde dieren. Help je ons mee? Alvast bedankt! Binnenkort meer hierover…

Geef een antwoord