Tentoonstelling Maart 2018 – Boom vol vogels

Een boom vol vogels, dat is de tentoonstelling van maart 2018. Van roodborstjes en uilen tot fantasie vogels die alleen voorkomen in sprookjesboeken. Onze jonge kunstenaars hebben hun best weer gedaan om kleurrijke kunstwerken te maken. Het materiaal dat ze tijdens de lessen gebruikten was stevig karton en acrylverf.

De vogels hebben allemaal een mooie plek gekregen in een boom gemaakt van crêpepapier. Zoveel soorten vogels bij elkaar in één boom zie je niet vaak!

Heb je de tentoonstelling van afgelopen maand al bekeken? Deze stond in het teken van Valentijn. Mis het niet en bekijk het hier. We hebben al veel tentoonstellingen gehad in de studio. Bekijk hier de playlist van alle tentoonstellingen en laat je verrassen door al de prachtige kunstwerken die tot nu toe gemaakt zijn tijdens de teken- en schilderlessen voor kinderen.

Zit jij nog niet bij ons op les en zou je het leuk vinden om een keer een gratis proefles mee te doen? Dat kan hoor! Schrijf je hier in. Bekijk hier ook een korte impressie van onze lessen voor kinderen vanaf 10 jaar.

Geef een reactie