Tentoonstelling december 2018

Elke maand hangen we een mooie tentoonstelling op van onze creatieve leerlingen. De tentoonstelling voor december 2018 is een show vol kleurrijke dieren. Tropische vogels en schattige pug hondjes en kittens tot roofvogels en wolven. Tijdens de teken en schilderlessen hebben de kinderen gewerkt met pastels, aquarel verf, acryl verf, potloden, pen en inkt en gemengde technieken. Om trots op te zijn! Je kunt de tentoonstelling ook hier in de website bekijken.

Ik ben erg blij jullie weer een jaar les te hebben gegeven. Het is zo mooi om te zien dat jullie groeien in je teken en schilder kunsten en dat merk ik ook in de ontwikkeling van jullie persoonlijk. Dat is belangrijk en creativiteit speelt daar een grote rol in. Volgend jaar tekenen en schilderen we weer een mooi jaar vol met kunst waar veel mooie tentoonstellingen uit voort zullen komen. Ik kijk er nu al naar uit!

Binnenkort nemen we een aantal weken vakantie. Ga vooral thuis door met tekenen en schilderen en laat je inspireren door deze gezellige donkere dagen met veel fonkelende lichtjes. Op ons Youtube Kanaal hebben we veel creatieve Kerst projecten die je zelf kunt maken. Schattige Kerstrendieren met Kerst truien aan, Kerstballen gemaakt van zilverfolie, schattige Kerst uiltjes en bijzondere Kerstbomen. En vergeet niet te kijken naar de Kerstprijsvraag… je kunt als leerling van Studio Jocelyn wat leuks winnen als je het juiste antwoord onder de Youtube film plaatst. De prijsvraag krijg je in een speciale nieuwsbrief toegestuurd… Succes!

 

Geef een reactie