Tentoonstelling april 2018 – Winter

Een keer per maand hangen we het werk van onze jonge kunstenaars aan de tentoonstellingswand. De tentoonstelling van de maand april 2018 heeft nog het thema winter met een vleugje Olympische Spelen. We hebben tijdens de teken- en schilderlessen gewerkt met verschillende materialen zoals acrylverf, aquarel potloden, pastel, houtskool en gemengde technieken. Er komen altijd fantastische creaties aan de muur, we mogen deze maand weer trots zijn op deze kunstwerken. Kijk zelf maar via deze online tentoonstelling.

Heb je het werk van vorige maand nog niet bekeken? Bekijk via onze Youtube Kanaal de voorgaande tentoonstellingen.

Zit jij nog niet bij ons op les? Je kunt een gratis proefles aanvragen via onze website. We maken een afspraak met je zodat je een keer kunt proefdraaien om te kijken of het wat voor je is. Tijdens de lessen maken we heel veel verschillende soorten kunst en maken we gebruik van diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan potloden, stiften, acrylverf, aquarelverf, aquarel potloden, houtskool, klei, papier mashé en nog heel veel meer.

De teken en schilderlessen worden gegeven in het Engels en in het Nederlands. We hebben een gezellige mix aan nationaliteiten, de kinderen die bij ons op lessen zitten komen uit alle uithoeken van de wereld. Uit onder andere Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Duitsland, China, Japan, Korea, Polen, Spanje, Filipijnen, Zweden, Litouwen, Marokko en Suriname. Dat komt goed van pas wanneer we internationale kunst maken…

Neem hier een kijkje in onze studio en proef de sfeer.

Tot binnenkort!

Geef een reactie