Q&A Online Tekenlessen

Mijn naam is Jocelyn Jones en ik heb een Online Tekenstudio waar ik teken- en schilderlessen geef aan kinderen vanaf 10 jaar. Of je nu in Nederland woont of in Noorwegen of in Saoudi-Arabia, dat maakt niet uit, want we werken gewoon online. Samen tekenen en schilderen we de mooiste kunstwerken waar jij trots op kunt zijn! Met heel veel zelfvertrouwen laat jij je creaties zien aan je vrienden en familie die verstelt zullen staan hoe goed jij kan tekenen!

Mijn kind krijgt zoveel zelfvertrouwen als hij een mooie tekening maakt… prachtig om te zien, ik word daar zo blij van!

Ik krijg vaak vragen over mijn Online Tekenstudio en de lessen die ik daar geef. Hier volgen de meest voorkomende vragen.
Zit jouw vraag er nog niet bij? Je kunt me een e-mail sturen en dan beantwoord ik je vraag. Misschien maak ik er zelfs wel een videootje van.
Stuur je e-mail naar mail@studiojocelyn.nl.
Hoe zijn deze Online Tekenlessen precies opgebouwd?

Laagdrempelig en gezellig. Jocelyn biedt veel uitdaging

Wat maak je allemaal tijdens de Online Tekenlessen?

Leuk dat het materiaal waar de kinderen mee werken steeds wisselt. Zo ontdekken de kinderen steeds weer nieuwe dingen.

Waar kan ik de Online Tekenlessen volgen?

Hoe lang duurt een Online Tekenles?

Wie kan er mee doen met deze Online Tekenlessen?