Pimp je oortjes

Pimp je oortjes! Ken je dat ook? Wanneer je je oortjes wilt pakken, liggen ze vaak helemaal in de knoop. Het duurt even voordat je ze weer helemaal uit elkaar hebt gehaald en kunt gebruiken.

Oortjes pimpen is super handig! Ten eerste weet je zeker dat de oortjes van jou zijn omdat je er letterlijk een persoonlijk tintje aan kan geven. Je kunt er zelfs met mooie letterkralen je naam er in zetten zodat ze echt van jou zijn. Daarnaast raken je oortjes niet meer zo in de knoop. Je haalt ze zo uit je zak, la of bakje en rolt ze zo uit. Klaar voor gebruik!

Oortjes nooit meer in de knoop.

We versierenden deze oortjes met wol en touw. Je kunt dit op heel veel manieren doen. In deze tutorial laten we je vier speciale knopen zien die jij ook kunt maken. Je hebt ten minste zeven meter wol of touw nodig. Je kunt er voor kiezen om slechts één kleur te gebruiken, of je kunt meerdere kleuren voor een heel bont en kleurrijk effect. Daarnaast is het ook leuk om eventueel letter kralen te gebruiken om je naam of een andere leuke tekst er in te verwerken. Maak het uniek!

Bekijk de film en probeer het zelf ook eens uit. Hier volgen een paar tips.

Tips voor het pimpen van je oortjes

Tip #1 – Begin aan de kant van het stekkertje met je knopen.
Tip #2 – Zorg dat je elke knoop die je maakt even hard aantrekt.
Tip #3 – Gebruik contrasterende kleuren voor een kleurrijk effect.
Tip #4 – Voordat je de losse eindjes van de touwtjes afknipt, doe er een laagje doorzichtige nagellak overheen. Zo kunnen de touwtjes later niet gaan rafelen.

Veel plezier met maken!

Als je dit leuk vond om te maken, probeer dan ook een van onze andere creatieve projecten. Abonneer je dan op ons YouTube Channel en bekijk alle andere projecten. Je krijgt dan vanzelf een bericht als we weer wat nieuws hebben geplaatst.  

Geef een antwoord