Over Jocelyn

Haar passies zijn, ontwerpen en creëren, van tekeningen, schilderijen en draagbare kunst zoals kleding en sieraden. Daarnaast houdt zij er van om anderen te inspireren en te zien groeien door het geven van teken- en schilderlessen en workshops.

Creativiteit werd bij haar met de paplepel ingegoten en daar plukt ze nog elke dag de vruchten van. Tijdens haar studie ‘Communicatie Toegepaste Media’ aan de Ichthus Hogeschool in Rotterdam, ging haar interesse vooral uit naar grafisch vormgeven. Deze studie heeft ze aangevuld met een aantal opleidingen bij het Grafisch Lyceum in Rotterdam, de Vrije Academie in Den Haag en het Open College of Art in Engeland.

 

Jocelyn Jones is een artistieke en creatieve, out of the box denkende duizendpoot waarvan er geen dertien in een dozijn gaan.

 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus koos Jocelyn na een aantal jaren in de communicatie voor de meer kunstzinnige kant van haar persoonlijkheid. Ze begon in de Studio van haar moeder Jean Elliot zelf artistieke projecten, bijeenkomsten, workshops en lessen te organiseren. Studio Jocelyn legt de nadruk op creatieve teken- en schilderlessen voor kinderen en korte workshops voor volwassenen.

Jocelyn: “Wij werken als moeder en dochter team met veel plezier samen en vullen elkaar perfect aan.”

Naast haar bezigheden in de studio werkt Jocelyn aan het schrijven en illustreren van haar eerste kinderboek, geïnspireerd op de belevingswereld van haar eigen zoontje.

‘Art is not what you see, but what you make others see’ – Edgar Degas