Op maat

Workshops op maat voor scholen, teambuildingsuitjes, personeelsuitjes, vrijgezellenfeestjes, verjaardagsfeesten of gewoon voor de gezelligheid.

Wij organiseren verschillende workshops met diverse arrangementen. Naast het benodigde materiaal zorgen we ook voor versnaperingen en een drankje tussen het creëren door. Kies een thema en vraag naar de mogelijkheden voor jouw evenement.

Zentangle tekenen

Mindfulness en creativiteit komen samen in deze Zentangle Workshop. Tijdens de workshop leer je de technieken van Zentangling. Op een bijna wonderbaarlijke manier ontstaat er langzaam maar zeker een prachtige tekening op het papier voor je. Maak het compleet met kleur en schaduw en je zult versteld staan van je eigen kunstwerken. Kom tot rust tijdens deze workshop en ontspan je, verbeter je concentratie en je hand-oog coördinatie. Voor deze workshop heb je geen artistiek talent nodig, alleen wat geduld en concentratie. Het kan werkelijk niet mislukken!

Portretten van Karton

Knip en plak een zelfportret van verschillende soorten karton. We gebruiken bruin, wit, grijs, dik, dun, gespikkeld en geribbeld karton om de creaties te maken. Eens kijken of je elkaar herkent in de kunstwerken! De creaties zijn heel geschikt om op kantoor tentoon te stellen.

 

Plastic beesten

Een workshop met een Recycle thema met een knipoog naar duurzaamheid. We gebruiken fel gekleurde plastic flessen, doppen, deksels en dergelijke om fantastische creaties te maken. Laat je fantasie de vrije loop en laat je inspireren door kleur, vorm en materiaal. Naast het maken van een mooi kunstwerk realiseer je je ineens hoeveel plastic we dagelijks gebruiken en weggooien…