Online tekenlessen voor kinderen

Ben jij creatief en vind je het leuk om te tekenen, schilderen en knutselen? Als je tien jaar oud of ouder bent kun je je inschrijven voor een gratis proefles in onze online tekenstudio! We gaan een hele stoere optische illusie tekenen waar je versteld van zult staan! Meld je hier aan voor een gratis proefles online tekenlessen voor kinderen.

    
Online teken- en schilderlessen voor kinderen
Kinderen vanaf 10 jaar kunnen komen tekenen en schilderen in onze digitale studio. Jij hebt een plek op je bureau ingericht waar je ons via je pc scherm kunt volgen. Met behulp van een super handige gadget, de Light Pad en ons speciaal ontwikkeld Tekenraster, maken we samen de mooiste creaties.

Er bestaat zoveel meer dan potlood en stift… Wat mooi om te ontdekken!

Elke les is anders en we werken steeds aan een nieuw project. Dat kan van alles zijn, de ene les tekenen we een optische illusie van Escher of we schilderen de zonnebloemen van van Gogh. Meesterlijke origami vouwsels, zelfportretten, magische zonsondergangen, noem het maar op… We gebruiken heel veel verschillende materialen zoals potloden, brushpennen, aquarelverf, acrylverf, olieverf, pastels, houtskool en nog veel meer…. Je kunt het materiaal eventueel via onze handige bestellijst bestellen – zo in huis!

Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje in de online studio

Lestijden
Elke les duurt ongeveer 60 minuten
Woensdag 16:00
Vrijdag 16:00 en 17:00
Zaterdag 14:00 en 15:30

Materiaal
We werken in de reguliere teken- en schilderlessen met ons speciaal ontwikkeld Tekenraster. Deze krijgt iedere nieuwe leerlingen toegestuurd. Dit gebruiken ze in combinatie met de Light Pad, die je via onze website kunt bestellen. Daarnaast experimenteren we ongeveer iedere twee maanden met een nieuw soort materiaal. We laten je op tijd weten welke materialen je in huis moet hebben.

Ik vind het vooral fijn dat mijn kinderen de lessen na school of in het weekend vanuit huis kunnen volgen. We richten de keukentafel in en ze hebben ruim een uur tekenplezier. Ik raad het iedereen aan!

Voordelen van online lessen
De lessen worden gegeven na schooltijd en in het weekend. Je hoeft er de deur niet voor uit, creëer een fijne plek op je eigen kamer of aan de keukentafel. Het is een efficiënte manier van werken omdat je thuis kunt oefenen wanneer je jou uitkomt. De oefenstof is voor jou altijd beschikbaar. Online lessen nemen betekent per definitie niet meer schermtijd maar meer off-line oefentijd. Bij vragen heb je de mogelijkheid tot feedback van je werk via de e-mail of onze handige whatsapp-groep.

Exclusieve video’s
Voor onze leerlingen hebben we exclusieve video’s en sjablonen in de online kluis. Yup, hier heb je een wachtwoord voor nodig… Hiermee kun je de lessen nog eens bekijken en stap voor stap volgen.

Inschrijven en kosten
Elke les kost 15.00 euro exclusief materiaal. De proefles is gratis! Schrijf je in voor een gratis proefles en kom kennis maken in onze online teken- en schilderstudio.

Kijkje achter de schermen

3 x Bonus bij je Online Tekenlessen

Eowyn vertelt: “Wat ik het leukste vind aan de online tekenlessen is dat er veel variatie is en dat het heel gezellig is.’

Juul vertelt: ‘Wat ik het leukste vind aan de online tekenlessen is dat je creatieve tekeningen maakt en dat je verschillende technieken gebruikt.’

Kaya vertelt: “Je kunt je fantastie gebruiken en de tekeningen lijken net echt.’