Online Tekenlessen voor kinderen tijdens de lockdown

Heb je creatieve kinderen die het leuk om te tekenen, schilderen en knutselen? Creatieve kids vanaf 10 jaar oud kunnen zich inschrijven voor een gratis proefles in mijn online tekenstudio!
We gaan een hele stoere optische illusie tekenen waar je versteld van zult staan! Meld je hier aan voor een gratis proefles online tekenlessen voor kinderen.

    

Online teken- en schilderlessen voor kinderen
Kinderen vanaf 10 jaar kunnen komen tekenen en schilderen in onze digitale studio. Jij hebt een plek op je bureau ingericht waar je ons via je pc scherm kunt volgen. Met behulp van een super handige gadget, de Light Pad en ons speciaal ontwikkeld Tekenraster, maken we samen de mooiste creaties.

Elke les is anders en we werken steeds aan een nieuw project. Dat kan van alles zijn, de ene les tekenen we een optische illusie van Escher of we schilderen de zonnebloemen van van Gogh. Meesterlijke origami vouwsels, zelfportretten, magische zonsondergangen, noem het maar op… We gebruiken heel veel verschillende materialen zoals potloden, brushpennen, aquarelverf, acrylverf, olieverf, pastels, houtskool en nog veel meer…. Je kunt het materiaal eventueel via onze handige bestellijst bestellen – zo in huis!

Gluur hier eens even binnen in de online teken- en schilderstudio…

Lestijden
Elke les duurt ongeveer 60 minuten
Woensdag 16:00
Vrijdag 16:00 en 17:00
Zaterdag 14:00 en 15:30

Materiaal
We werken in de reguliere teken- en schilderlessen met ons speciaal ontwikkeld Tekenraster. Deze krijgt iedere nieuwe leerlingen toegestuurd. Dit gebruiken ze in combinatie met de Light Pad, die je via onze website kunt bestellen. Daarnaast experimenteren we ongeveer iedere twee maanden met een nieuw soort materiaal. We laten je op tijd weten welke materialen je in huis moet hebben.

Voordelen van online lessen
De lessen worden gegeven na schooltijd en in het weekend. Je hoeft er de deur niet voor uit, creëer een fijne plek op je eigen kamer of aan de keukentafel. Het is een efficiënte manier van werken omdat je thuis kunt oefenen wanneer je jou uitkomt. De oefenstof is voor jou altijd beschikbaar. Online lessen nemen betekent per definitie niet meer schermtijd maar meer off-line oefentijd. Bij vragen heb je de mogelijkheid tot feedback van je werk via de e-mail of onze handige whatsapp-groep.

Exclusieve video’s
Voor onze leerlingen hebben we exclusieve video’s en sjablonen in de online kluis. Yup, hier heb je een wachtwoord voor nodig… Hiermee kun je de lessen nog eens bekijken en stap voor stap volgen.

Inschrijven en kosten
Elke les kost 14.00 euro exclusief materiaal. De proefles is gratis! Schrijf je in voor een gratis proefles en kom kennis maken in onze online teken- en schilderstudio.