Online tekenles op een basisschool in Gieterveen

Wat was het geweldig! Ik heb een gratis online tekenles gegeven op de basisschool van één van mijn online tekenles leerlingen in Gieterveen – Drenthe.
Het is bijna zomervakantie, dus we hebben een zomers tintje aan de online tekenles gegeven. Namelijk, Flamingo’s met prachtige roze, paarse en oranje veren.

De les begon al vroeg op Donderdag ochtend. Ik belde in met groep 7 en 8 die al klaar zaten met hun papier en kleurpotloden. Na een korte instructie gingen ze zelf aan de slag. Tussendoor keek ik met ze mee. Juf Margreet liet me af en toe een tekening van dichtbij zien zodat ik hier en daar wat aanwijzingen kon geven. Na zo’n driekwartier tekenen waren de kustwerken klaar. Het zijn de meest prachtige flamingo’s geworden, allemaal met een eigen karakter. Heel goed gedaan kids!

Juf Margreet: ‘Bedankt voor de leuke les. We hebben het heel leuk gevonden.’

 

Jocelyn presenteert op het whiteboard scherm voor de klas de teken instructies.
Kunstenaars uit groep 7 en 8 voor de klas met hun prachtige flamingo’s.

 

Lijkt het je leuk om met jouw klas ook een gratis online tekenles mee te doen?
Laat het me dan weten via een e-mail.