Teken- en schilderlessen voor kids 2021

Wij gaan vol inspiratie 2021 in met onze vernieuwde en verbeterde Online teken- en schilderlessen voor kinderen vanaf 10 jaar. Met behulp van de Light Pad in combinatie met het speciale Tekenraster kunnen we nu nog nauwkeuriger en sneller tekenen. Je volgt de tekening die ik op jouw computer scherm laat zien en samen tekenen we de meest mooie creaties. Van dieren en landschappen tot (zelf) portretten en optische illusies.

De komende tijd werken wij met het volgende materiaal. Hier is een makkelijke bestellijst die je kunt gebruiken om je teken- en schildermateriaal te bestellen.
De levertijd kan iets langer zijn dan we gewend zijn.

Pennen en potloden
Dit zijn fijne fine liners met watervaste inkt die we gebruiken in combinatie met de Ecoline Brushpennen.


Gekleurde Ecoline pennen
Deze Ecoline Brushpennen van Royal Talens zijn fantastisch om mee te tekenen en te schilderen. We gebruiken ze tijdens de lessen op droog en nat papier en creëren zo hele afwisselende effecten. Je kunt kiezen voor een klein, middel of grote verpakking. De keuze is aan jou.

Papier
Het is heel belangrijk om dit papier te gebruiken in combinatie met de Brushpennen. Het papier heeft namelijk een fijne gladde laag over het papier waardoor je de kleuren van de Brushpennen in elkaar over kan laten vloeien. Prachtige effecten kun je hier mee maken. Het papier is ook dik genoeg om vocht te absorberen.

Penseel met reservoir
Dit penseel is fijn om te gebruiken omdat je het vooraf kunt vullen met water. Je kunt zelf doseren hoeveel water je vrij laat komen tijdens het gebruik. Super handig. Het spray flesje gebruiken we om een mooi nat in nat effect te creëren voor een mooie mistige achtergrond bijvoorbeeld.

Hier vind je de Light Pads op A4 formaat met accessoires
We gebruiken tijdens de lessen de Light Pad in combinatie met het Tekenraster. Het tekenraster krijg je met de post van ons opgestuurd. Je kunt er eventueel ook een beschermende hoes bij bestellen en een standaard, maar dat is optioneel.

Pastels

Aquarel potloden 

 

Geef een reactie