Online teken en schilderlessen voor kinderen

Houd jij van tekenen en schilderen? Heb jij altijd wel een tekenblok met stiften in de buurt waar je lekker in duikt om je fantasie te vertalen in kleuren, lijnen en vormen? Kun je geen genoeg krijgen van nieuwe dingen uit te proberen? Dan zijn deze online teken en schilderlessen wel wat voor jou! Wij tekenen en schilderen optische illusies, tekenfilms, dieren, landschappen, zentangles, selfies en nog heel veel meer.

 

Wanneer je creatief bezig bent ontwikkel je een aantal goede eigenschappen, namelijk:

1. Tijdens tekenen en schilderen ontwikkel je je fijne motoriek…
2. Je verbetert je probleem oplossend vermogen…
3. Het vergroot je zelfvertrouwen wanneer je iets maakt waar je trots op kan zijn…

Extra’s 

Onze online teken en schilderlessen zijn voor kinderen vanaf 10 jaar. We werken een aantal weken achter elkaar met verschillende materialen. Potlood, stift, houtskool, pastels, aquarelverf, acrylverf, olieverf, er komt van alles aan bod. Bij elke online les hoort een video die je na de les kunt nakijken om op je gemak nog eens alle stappen na te lopen. Alle leerlingen krijgen met een speciale inlog code toegang tot onze online instructie video’s. Regelmatig sturen we onze leerlingen handige sjablonen die ze kunnen gebruiken tijdens de les.

Gratis Proefles

Wil je een keer mee doen met een online teken en schilderles? Vraag een gratis proefles aan via mail@studiojocelyn.nl en doe een keer mee. Meld je aan en we maken een afspraak met je.

Geef een antwoord