Meekijken bij een tekenles in de digitale teken studio

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n digitale tekenles er aan toe gaat? Marguerita en haar dochter van de populaire blog voor ouders – Marstyle probeerde een proefles online tekenen uit. Samen tekende we met behulp van een Light Pad, een speciaal Tekenraster en fel gekleurde Brushpennen een kleurrijke kameleon.  Na afloop schreef Marstyle over deze gezellige online tekenles en hoe haar dochter het  heeft ervaren.

Marstyle – proefles Online tekenles

Marstyle: “Jocelyn heeft een positieve, motiverende aanpak tijdens de tekenles. Je kind wordt op het gemak gesteld en niets is fout. Als je kind er de juiste concentratie voor heeft en gemotiveerd is om iets moois te maken, is het een fijne creatieve bezigheid (zeker in lockdowntijd) waar ze na de les zelf verder mee kunnen.”

Online Tekenlessen

Elke week geven we online tekenlessen. Trouwens, we schilderen ook wel eens hoor! Thuis aan de keukentafel of in je kamer maak je plek op je bureau en volg je de ons via je computer. Tijdens de online tekenlessen gebruiken we een speciale Tekenraster en de Light Pad. Dit maakt het mee tekenen super makkelijk en heel nauwkeurig.

Elke les is anders. Elke keer weer hebben we een nieuw project. Dat kan van alles zijn. De ene les tekenen we een optische illusie van Escher of we schilderen de zonnebloemen van Van Gogh. Meesterlijke origami vouwsels, zelfportretten in olieverf, zomerse bloemenvelden in acryl en nog heel veel meer. Je werkt met veel verschillende materialen zoals aquarel- , acryl- olieverf, pastels, houtskool, inkt, kleurpotloden en nog veel meer…. We hebben ook leerlingen die onze online teken- en schilderlessen volgen in het buitenland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland om maar wat te noemen. Daarom geven we de creatieve lessen in twee talen, in het Engels en in het Nederlands.

Wil je met jouw zoon of dochter ook zo’n online tekenles uitproberen? Meld je dan aan via mail@studiojocelyn.nl en doe mee.

Marstyle – proefles Online tekenles

Geef een antwoord