Materiaallijst leerlingen

We werken in deze workshops met Acryl verf van het merk Amsterdam. Alle producten heb ik zelf getest en uitgeprobeerd om zo te garanderen dat ze van goede kwaliteit zijn. We gaan er weer wat moois van maken. Gebruik de links hier onder om te bestellen wat je nodig hebt, de bezorger van Bol levert alles binnen een week bij je aan de deur…

Light Pad
Deze Light Pad gebruiken we in de meeste tekenlessen. Het is een makkelijke manier om tijdens de les heel nauwkeurige mee te tekenen en geeft hele mooie resultaten. 

 

 

Verf

Deze acryl verf set van het merk Amsterdam is van uitstekende kwaliteit. Met deze primaire kleuren set mengen we een heel scala aan verschillende kleuren en zo creëren we hele uiteenlopende schilderijen. Het zijn grote tubes van 120 ml zodat we de komende weken goed vooruit kunnen. De tubes metallic verf hebben een mooi glimmend effect. Je kunt kiezen welke kleur je erbij wil nemen.

Papier

Je kunt een keuze maken uit één van deze twee Aquarel blokken. Klopt, het is bedoeld voor aquarel verf, maar het werkt ook heel goed samen met acrylverf.

Penselen

Het is belangrijk om goede kwaliteit penselen te gebruiken. Deze twee sets zijn geschikt voor acrylverf, je kunt zelf kiezen welke set je graag wil gebruiken.

Afplaktape

Dit afplaktape gebruiken we om het papier waarmee we werken goed en stevig op een ondergrond van karton of plastic te plakken. Zo krult je papier niet en verschuift het niet van z’n plek tijdens het werken

Bewaar palette

We gebruiken dit vershoudbakje om acrylverf in te bewaren. Het is handig als je wat verf over hebt en het op een later tijdstip nog een keer wil gebruiken. Je kunt het lucht dicht afsluiten en dan blijft het een aantal dagen vochtig.

Verder…

Verder hebben we wat aluminium folie nodig en wat stevig karton of plastic voor op je bureau. Zo houd je je tafel schoon en kun je je werk makkelijk verplaatsen. Het is ook handig om een haardroger bij de hand te houden, deze gebruiken we om je werk wat sneller op te laten drogen. Tijdens de lessen laat ik je zien hoe.