Materiaal voor online lessen

Basis materiaal voor online lessen

Het is belangrijk om de juiste materialen in huis te hebben voor de online teken en schilderlessen. Wij werken standaard met ons Tekenraster en de Light Pad. Het Tekenraster krijgt iedere leerling per post opgestuurd. De Light Pad is een apparaat dat helpt bij het schetsen en nauwkeurig natekenen van de tekenprojecten die we tijdens de lessen maken. Lees hier hoe het precies werkt. De Light Pad is te krijgen in A4 en A3 formaat. Je kunt het via deze link bestellen, meestal wordt het binnen een aantal dagen bij je thuis geleverd.

Iedere twee maanden ongeveer, wisselen we van materiaal waar we mee werken. Bijvoorbeeld, gekleurde potloden, Brushpennen, aquarelverf, acrylverf, olieverf of pastels bijvoorbeeld. Je krijgt van ons tijdig bericht zodat je weet met welk soort materiaal we de komende tijd gaan werken. We stellen hier onder dan de lijst samen met benodigdheden.

Hier zie je een overzicht van de artikelen die we tijdens de lessen gebruiken. Het is fijn als je deze artikelen klaar hebt staan voor de online teken en schilderlessen. Als je het niet in huis hebt dat kun je het via deze links bestellen bij Bol.com.*

Tekenraster

Light Pad 

Extra optioneel materiaal
Deze materialen zijn niet noodzakelijk maar kunnen wel praktisch zijn tijdens het tekenen en schilderen. Denk bijvoorbeeld aan een tafel onderzetter om je bureaublad schoon te houden. Of een schort om je kleding verf vrij te houden, een ezel om op te werken en een koker of portfolio om je werk in op te bergen. De telefoon of i-pad houder kan handig zijn om je beeld een vaste plek te geven en de Fohn gebruiken we om (wanneer we er mee werken) verf wat sneller te laten opdrogen.

Onderlegger voor bureau

Schort

Ezel

Koker

Porfolio

Telefoon houder

Fohn

*Deze materialen kun je via deze links bestellen bij Bol.com. Wij zijn business partner bij Bol.com, dat betekent dat wij een kleine percentage krijgen over de artikelen die je via deze links bestelt. Voor jou zijn er geen extra kosten.