Materiaal voor online lessen

Basis materiaal voor online lessen

Het is belangrijk om de juiste materialen in huis te hebben voor de online teken en schilderlessen. Hier zie je een overzicht van de artikelen die we tijdens de lessen gebruiken. Het is fijn als je deze artikelen klaar hebt staan voor de online teken en schilderlessen. Als je het niet in huis hebt dat kun je het via deze links bestellen bij Bol.com.*

Penselen

Palette afsluitbaar

Overtrek papier

Keukenrol

Spons

Schilderstape

Pot voor water

 

Aanvullend materiaal
Eens in de zoveel tijd hebben we voor de lessen wat aanvullende teken en schildersmaterialen nodig. Dat zijn bijvoorbeeld de volgende artikelen. We sturen je op tijd een bestellijst door zodat je de spullen kunt bestellen mocht je ze nog niet in huis hebben.

Doek

Verf acryl

Aquarelverf

Potloden

Kleurpotloden

Papier blok

Aquarel papier

Pastels zacht

Pastels olie

 

Extra materiaal
Deze materialen zijn niet noodzakelijk maar kunnen wel praktisch zijn tijdens het tekenen en schilderen. Je kunt met de koker en de portfolio ook makkelijk je werk netjes opbergen.

Onderlegger voor bureau

Schort

Ezel

Koker

Porfolio

Telefoon houder

Fohn

*Deze materialen kun je via deze links bestellen bij Bol.com. Wij zijn business partner bij Bol.com, dat betekent dat wij een kleine percentage krijgen over de artikelen die je via deze links bestelt. Voor jou zijn er geen extra kosten.