Live online tekenlessen in je klas

Live Online Tekenlessen in je klas via je digitale schoolbord! Maak verbinding met mijn Online Tekenstudio en samen maken wij de leukste tekeningen waar elk kind trots op kan zijn!
De lessen zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 6. Stap voor stap laat ik zien hoe je de tekening opbouwt. Elke les duurt ongeveer een uur en is flexibel in te plannen.
We brengen een beetje Nederlandse Taal en Cultuur in je klas!

Jocelyn: “Welkom in mijn Online Tekenstudio waarin ik kinderen over de hele wereld inspireer met leuke online tekenlessen. Al meer dan15 jaar geef ik Nederlands- en Engelstalige tekenlessen aan kinderen in ruim 20 verschillende landen. Ik vind het prachtig om kinderen te laten zien hoe je met simpele vormen de meest gave tekeningen kunt maken, stapje voor stapje. Wanneer ik ze aan het einde van de les met een brede glimlach hun tekening omhoog zie houden, ben ik zelf ook heel trots!”

GRATIS ONLINE PROEFLES
voor iedere juf en meester die ik ontmoet op de NOB beurs op 11 Juli! Stuur me een mailtje

 

Thema’s
Mijn Online Tekenlessen hebben verschillende thema ’s zoals bijvoorbeeld:
– Oud Hollandsche Meesters zoals Vermeer, van Gogh en Mondriaan
– Optische illusies zoals tekeningen van Escher
– Dieren tekenen en nog veel meer

Opbouw van de Online Tekenlessen
– We bouwen de schets op met simpele vormen.
– Tussendoor geef ik de kinderen wat ‘Fun Facts’ en weetjes over de kunstenaar.
– Ik vertel ze over de afbeelding en over wat de kunstenaar nog meer voor werk maakte.
– Ondertussen kleuren we de tekening in en voegen er details aan toe.
– Na afloop bekijken we samen het werk en geef ik iedereen feedback over hun werk.

Online Tekenles via de Chromebooks in de klas

Materiaal
Tijdens de Online Tekenlessen gebruiken we (simpel) materiaal zoals goede kwaliteit tekenpapier, hb tekenpotloden, gum, zwarte fineliners, kleurpotloden en stiften.

Verrassing
Aan het einde van de les heb ik voor ieder kind een verrassing wat ik de juf of meester van te voren digitaal toestuur.
Hier kunnen de kinderen zelf verder mee werken, thuis of in de klas.

GiGaGroene Kameleons in de klas

Kosten
De kosten per les zijn €150,-.
Je kunt een bundel lessen aanschaffen, 3 live online tekenlessen voor €400,-.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

GRATIS ONLINE PROEFLES
voor iedere juf en meester die ik ontmoet op de NOB beurs op 11 Juli! Stuur me een mailtje

—————————————————————————————————————————-

Wat leerlingen en ouders zo leuk vinden aan de online tekenlessen bij Studio Jocelyn.

Aurelia en haar moeder wonen in de omgeving van Den Bosch in Nederland.
Ze vertellen samen over hun ervaringen met de Online Tekenlessen en Aurelia laat zien op welke tekeningen ze het meest trots is.

Aurelia: ” Ik vind het gezellig want je kunt ook kletsen met elkaar en je tekeningen laten zien. Ik hou van tekenen en samen tekenen vind ik nog leuker….. “

Aurelia’s moeder: ” Aurelia heeft in een korte tijd heel veel nieuwe technieken geleerd. Ik vind de online tekenlessen ongedwongen, Jocelyn heeft op een prettige manier aandacht voor de kinderen. Ze maakt tijdens de les tijd vrij om te luisteren naar hun verhalen, zowel over tekenen maar ook over dingen die ze daarnaast beleven.”

 

Laurette woont samen met haar familie in Noorwegen. Ze vertelt hoe ze op zoek was naar een hobby club voor haar creatieve dochter Sandrien.
Sandrien laat tussendoor wat tekeningen en schilderijen zien waar ze trots op is.

Laurette moeder van Sandrien: “We wilden onze dochter graag wat creatieve lessen aanbieden, maar hier in Noorwegen waren er lange wachtlijsten om mee te doen met een kunst- en handwerk club. Toen ben ik online gaan zoeken en daar kwam ik al heel snel Jocelyn tegen. Ik begon haar video’s te bekijken en het sprak me ontzettend aan. De manier hoe haar leerlingen ook over de online tekenlessen spreken is heel leuk. Mijn dochter heeft een proefles meegedaan en volgt nu met veel plezier, elke week haar online tekenlessen.”

 

Dit zijn Jurre en zijn moeder Hanneke die in de buurt van Zwolle wonen.
Jurre laat je graag zien op welk werk hij het meest trots is en met welk materiaal hij graag werkt. 

Jurre: ” Ik volg mijn tekenlessen in mijn kamer aan mijn bureau. Het leukste aan de tekenlessen vind ik, is dat je elke les verschillende materialen gebruikt en nieuwe technieken leert. Er is altijd heel veel plezier in de les.”

Hanneke: “De Online Tekenlessen van Jocelyn helpen Jurre in een stukje zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Want soms zijn de tekenlessen en de technieken die aangeleerd worden best een beetje moeilijk. Als het dan even niet lukt, dan weet Jocelyn weer prima Jurre erbij te halen en te helpen. Het sceptische dat ik in het begin had als ouder, of tekenlessen wel online te volgen zijn, is helemaal weg! Vol vertrouwen, zeker weten online te doen.”

Voor nog meer mooie verhalen kijk je op
Youtube
Facebook
Instagram
Tiktok