Koningsdag kroontjes maken

Wij laten je zien hoe je voor Koningsdag, unieke Koningsdag kroontjes kan maken. Doe ook mee, dan loop je er super hip bij tijdens de verjaardag van onze Koning Willem-Alexander. Deze Koningsdag kroontjes zijn uniek, stijlvol en heel makkelijk om zelf te maken. Misschien maak jij er wel heel veel en verkoop je ze op de vrijmarkt…

Zo ga je te werk. Veel van deze spullen zijn verkrijgbaar bij de HEMA bij jou om de hoek. Voor het gemak hebben we hier ook nog een boodschappenlijstje gemaakt, dan shop je alles makkelijk bij HEMA online. Je kunt de verenbanden en het gouden lint en kant aanschaffen bij Domburg Textiel in Den Haag, in de winkel of online.

diadeem
diamant stickers
glitter lijm
foam sterren
band en kant
foam letters
veren

 

 

 

Verder heb je nog een, niet al te grote, lege schone plastic fles nodig, een scherpe schaar en een hete lijmpistool. Vraag bij het gebruik van een hete lijmpistool wel even hulp van een volwassenen, want die dingen zijn echt heeeel erg heet… Volg de ‘Koningsdag kroontjes maken’ instructies op

 

 

 

Knip de schone legen plastic fles (horizontaal) door midden. De bovenkant beplak je met kant, band en glitters en diamant stickers. Je kunt er van plakletters ook je eigen naam op plakken, zo maak je je kroontje heel persoonlijk. Een randje veren zal ook heel mooi staan, die dansen leuk in de wind en zien er heel feestelijk uit. Wanneer je klaar bent met de versiering kun je het kroontje op je diadeem plakken. Maar wees voorzichtig, hete lijm pistolen zijn heeeel erg heet.

Maak er wat moois van en draag je Koningsdag kroontje op Koningsdag!

Drie Prinsessen kroontjes voor Koningsdag
Blogger Marguerita Bisschop van Marstyle unboxed drie prachtige prinsessen kroontjes voor Koningsdag die wij speciaal voor haar en haar twee dochters maakten. Zie hier hun gezichten wanneer ze het mystery packet openen. Veel plezier met dragen tijdens Koningsdag Marstyle!

Wil jij nog meer Koningsdag knutsels maken? Bekijk dan de Koningsdag playlist op ons Youtube Kanaal. Daar zie je hoe je een wapperende Nederlandse vlag kunt tekenen en schilderen met de Mala aquarel potloden en Mala penselen van Ikea. Of teken een Koningsdag kroon en kleur ze in met speciale Brushpen colour mixer.

 

 

Geef een antwoord