Kinderen thuis vermaken tijdens de lockdown

Het is als ouder best een uitdaging om je kinderen te vermaken tijdens deze lockdown periode. Terwijl je zelf ook thuis aan het werken bent, thuisonderwijs geeft, het huishouden doet, boodschappen in huis haalt, wil je je kinderen wat leuks en nuttigs aanbieden. Dat kan soms niet altijd even makkelijk zijn. Naast beweging is creativiteit belangrijk en goed voor de ontwikkeling van je fijne motoriek en het meest belangrijke nog, PLEZIER!

Heb jij creatieve kinderen die het leuk vinden om te leren tekenen? Meld ze dan aan voor een gratis online tekenproefles.

Elke week hebben we lessen op woensdag, vrijdag en zaterdag. We maken elke keer een nieuwe creatie en gebruiken gevarieerd materiaal. De ene les tekenen we een optische illusie van Escher of we schilderen de zonnebloemen van Van Gogh. Meesterlijke origami vouwsels, zelfportretten in olieverf, zomerse bloemenvelden in acryl en nog heel veel meer. Je werkt met veel verschillende materialen zoals aquarel- , acryl- olieverf, pastels en kleurpotloden om maar wat te noemen. Tijdens de lessen maken we gebruik van een Light Pad en een speciaal ontwikkeld tekenraster. Dit maakt het mee tekenen super makkelijk.

Onze lessen worden in het Engels en in het Nederlands gegeven omdat er ook kinderen meedoen die in het buitenland wonen. Dus naast het leren tekenen en schilderen kun je je voordeel doen met ons tweetalig onderwijs!

Ben je nieuwsgierig hoe zo’n online proefles tekenen er aan toe gaat? Lees hier de ervaringen van een moeder en dochter die een proefles online meededen.

Marstyle – online tekenles uitproberen

Marstyle: “Jocelyn heeft een positieve, motiverende aanpak tijdens de tekenles. Je kind wordt op het gemak gesteld en niets is fout. Als je kind er de juiste concentratie voor heeft en gemotiveerd is om iets moois te maken, is het een fijne creatieve bezigheid (zeker in lockdowntijd) waar ze na de les zelf verder mee kunnen.”

Vader van Annabelle in Zwitserland: “Mijn dochter straalt elke keer weer wanneer ze iets moois heeft gemaakt tijdens haar tekenlessen – en wij zijn als ouders dan zo trots en blij.”

Kom je ook een gratis online proefles proberen? Schrijf je snel in via mail@studiojocelyn.nl.

 

 

 

Geef een reactie