Hypno Art

Hypno Art films zorgen voor een Mindful en Zen gevoel in de klas. Hypno Art filmpjes zijn korte filmpjes, ontwikkeld speciaal voor docenten in het basis onderwijs om af te spelen in de klas. Elk filmpje is kort, rustgevend en bevat verborgen codes, zoals letters, woorden of een combinatie van letters, woorden en cijfers. De leerlingen moeten deze codes zien op te sporen. Ze worden zo gemotiveerd om op te letten en te blijven kijken. Wanneer de filmpjes aan het begin van de les worden afgespeeld, komen de kinderen in een rustige stemming en kunnen zich beter concentreren op de komende lessen.

Als docent kun je de filmpjes eventueel aan een beloningsysteem koppelen, bijvoorbeeld ClassDojo, Taakspel of Powerplay. Wanneer de kinderen het juiste antwoord vinden in de Hypno Art film kunnen ze bijvoorbeeld punten verdienen.

 

In de tekst onder elke film staat de te zoeken code vermeld. Dus als docent heb je het juiste antwoord al tot je beschikking. De Hypno Art films variëren van makkelijke losse woorden en cijfers tot wat moeilijkere combinaties. Abonneer je op ons Youtube Kunst Kanaal en bekijk hier de play list van alle Hypno Art filmjes. Regelmatig komen er nieuwe filmpjes uit, genoeg uitdaging dus.

Veel plezier

Geef een antwoord