Gratis workshop – Stickers maken van je mini tekeningen

In deze video reeks laat ik je zien hoe je je eigen super vette stickertjes kan maken van je eigen mini tekeningen! Zo leuk!
Wanneer je weet hoe je zelf stickers maakt kun je helemaal los! Maak van elke mini tekening een sticker en versier je telefoonhoes, laptop, je boterhamtrommel, drinkbeker, notitieboekje ermee. Ik ben heel benieuwd wat voor een mooie stickers jij gaat maken. Wanneer je ze deel op je social media, tag me mee met @studiojocelyn dan kan ik zien wat je hebt gemaakt.

 


In deze video laat ik je zien wat we gaan maken en welke materialen je allemaal nodig hebt.

 


In deze video laat ik je zien hoe je makkelijk deze lekkere donut maakt en hoe je het glazuur laat glimmen.

 


In deze video laat ik je zien hoe je deze sappige hamburger maakt…

 


In deze video maken we van je mini tekeningen nu de stickers…

Ik hoop dat je dit een leuk tekenproject vindt!
Laat je weten wat jij er van maakt?
Ik ben heel benieuwd.

Lijkt het je leuk om een keer een Gratis Online Proefles mee te doen in mijn Tekenstudio?
Schrijf je dan hier in, beperkt plek beschikbaar….