Gebruik Light Pad in onze online tekenlessen

We maken onze online teken- en schilderlessen nog leuker en nog makkelijker! Vanaf Januari maken we gebruik van een nieuwe gadget, namelijk de Light Pad. De Light Pad is een apparaat dat bestaat uit een stevig dun plastic bord met speciale ingebouwde verlichting. Deze verlichting is verstelbaar in drie standen en is zo gemaakt dat het door je teken- of schilderpapier heen kan schijnen. Het wordt in de creatieve wereld vaak gebruikt door tekenaars, architecten, illustratoren etc. In combinatie met een speciaal ontwikkeld tekenraster maakt het de tekenlessen nog makkelijker te volgen met nog meer resultaat. Dit tekenraster krijg je in de post van ons toegestuurd. De Light Pad kun je zelf online bestellen via een van de onderstaande links.

Bekijk deze video om te zien hoe het werkt.

Hier kun je gemakkelijk je Light Pad in verschillende maten bestellen namelijk A3 en A4. Je kunt eventueel ook een standaard en een sleeve er bij bestellen voor nog meer gebruikers gemak.

Hier vind je de Light Pads op A4 formaat met accessoires

Hier vind je de Light Pads op A3 formaat met accessoires

Light Pad
Deze Light Pad gebruiken we in de meeste tekenlessen. Het is een makkelijke manier om tijdens de les heel nauwkeurige mee te tekenen en geeft hele mooie resultaten.

Geef een antwoord