December Cadeau Box

Oh kom er eens kijken…. Deze Box heb ik speciaal voor mijn jonge creatieve leerlingen van Studio Jocelyn [https://www.studiojocelyn.nl] samengesteld. Je hebt er heel de maand December veel plezier van en ook in het volgende cursusjaar!

Ik verklap niet precies wat er in de December Cadeau Box zit, maar ik kan je wel vast laten weten dat je met veel plezier mooie tekeningen en schilderijen kunt maken met super gaaf materiaal. Het glimt en het glittert zoals je nog nooit hebt gezien!

 

Toen ik deze December Kerst Box voor jullie samenstelde, begonnen mijn handen te jeuken…. Wat een leuke spullen! …. Je kunt er meteen mee aan de slag!

Met deze bijzondere kleuren maak je hele leuke plaatjes…. Je kunt met deze creatieve materialen ook prachtige Kerstkaarten schilderen. Ik heb speciaal voor de Kerst wat leuke en unieke sjablonen aan de December Cadeau Box toegevoegd. Ook handig om te weten, in Januari, wanneer het nieuwe cursus jaar begint, gaan we deze producten ook gebruiken. Dus die heb je dan vast in huis! Twee vliegen in een klap.

BESTEL JE DECEMBER CADEAU BOX HIER
Bestel je December Cadeau Box voor 19 November, dan ontvang je de box rond 24 November, op tijd voor Sinterklaas.

Gebruik je kortingscode – Studiojocelyn – dan krijgt je 5% korting op alles in je winkelwagen.

Materiaal
-Tekenmateriaal
-Schildermateriaal
-Verschillende soorten en maten ondergronden
-Veel glitter, glamour en December sfeer

Bonus
– Exclusieve Kerstkaart sjablonen

Heel veel plezier met je December Cadeau Box,

Groetjes Jocelyn

P.S. Wil je precies weten wat er in de December Cadeau Box zit, stuur me dan een e-mail…