Creëer je eigen thuis atelier

Heb jij ook zo veel teken- en schilderspullen? Pennen, potloden, stiften, verf tubes, papier, schetsblokken, gummetjes, schaar, waar laat je het toch allemaal zonder het overzicht kwijt te raken.

Organiseer je teken- en schildermateriaal zodat alles binnen handbereik is. Alles wat je nodig hebt ligt klaar en kun je zo terug vinden.
Ik ben een hele poos opzoek geweest naar een ideale indeling van mijn thuis atelier. Dit is mijn oplossing!
Met een paar handige ideeën maak jij ook een praktische plek voor al je materiaal.
Ik hoop dat ik je met de volgende suggesties kan inspireren om er iets moois van te maken.

Pegboard
Dit is een houten wand met gaatjes waar je bakjes, haakjes, knijpertjes, mandjes en plakjes en zelfs lichtjes aan kan bevestigen. Hier kun je al je stiften, penselen, potloden, tekenblokken en dat soort materiaal in bewaren. Altijd makkelijk en binnen handbereik!

Opberg laatjes
In deze houten opberg laatjes bewaar ik nog meer pennen, potloden, stiften en losse materialen. De laatjes heb ik wit geschilderd zodat het mooi past in mijn atelier. Je kunt ze natuurlijk in elke kleur schilderen zodat het mooi past bij de kleuren van jouw kamer.

Papier rol
Deze papierrolhouder is onmisbaar in mijn atelier! Ik heb het bevestigd aan de onderkant van een plank zodat ik er makkelijk bij kan en met één hand een stuk kan afscheuren. Deze dispenser is heel makkelijk te bevestigen, je hebt geen schroeven nodig!

Lichtjes
Je kunt er leuke sfeerlichtjes aan ophangen. Dat ziet er gezellig uit!

Ik hoop dat je een mooi atelier creëert en met veel plezier nog meer prachtige tekeningen en schilderijen gaat maken.