Create Concentrate and Calibrate

Tekenen, schilderen, knutselen, er valt zoveel moois te maken! Eindeloos veel… en er bestaat zo veel mooi materiaal… grafietpotloden, kleurpotloden, aquarelportloden, markers, brushpennen, fineliners, stiften, zachte pastels, olie pastels, grafiet, houtskool, gellpennen, acrylpennen, acrylverf, aquarelverf, olieverf, gouacheverf en nog heel veel meer.
Eigenlijk raak je nooit uitgecreëerd.

Create
Door mooie tekeningen en schilderijen te maken bouw je een prachtige portfolio op. Je kunt je kamer volhangen met je mooie werk en terugkijken naar alles wat je hebt gemaakt. Lijst je kunstwerken in of hang ze op aan een magneetmuur of prikbord. Wanneer het er echt zoveel worden dat ze niet meer aan je muur hangen kun je ze altijd opberg in een portfolio map. Na verloop van tijd kun je je werk weer wisselen. Zo blijf je keer op keer genieten en trots zijn van al je mooie creaties!

Concentrate
Bezig zijn met tekenen en schilderen is heerlijk voor je brein. Je focust je op één ding, het werken met je handen. Je kan je heerlijk concentreren en het gehaaste gevoel kwijt raken. Tijdens het bezig zijn heb je geen idee hoeveel tijd er verstrijkt. Heerlijk toch! Dat is een teken van opperste concentratie.

Calibrate
School en studie vragen veel tijd en energie van je. Daarom is het belangrijk dat je ook even de tijd neemt om te resetten.
Rust in je hoofd. Iedereen heeft een moment nodig om even op te laden. Daarna kun je er weer tegenaan.

Kom een keertje mee tekenen in mijn Online Tekenstudio en ervaar ook hoe relaxed je er van wordt!
Stuur je een e-mail als je dat een keertje leuk lijkt en dan maken we een tekendate.

 

 

Eowyn laat je haar favoriete tekening zien…

Wies vertelt je waar ze het meest trots op is

Juul laat je zien waar ze tekent