3 x Bonus bij je Online Tekenlessen

Wanneer je lid wordt van mijn Online Tekenstudio krijg je 3 x een prachtige Bonus!

Bonus nummer 1.
Iedereen die lid wordt krijgt toegang tot mijn Online Tekenles Archief. Je krijgt het wachtwoord toegestuurd en wanneer je inlogt vind je hier heel veel mooie teken- en schilderlessen met verschillende materialen. Om maar wat te noemen….grafiet potloden, aquarel potloden, fineliners, brushpennen, gellpennen, acryl verf, aquarel verf, gouache verf, pastels en nog heel veel meer. Met deze lessen kun je lekker in je eigen tijd, wanneer je zin hebt, heerlijk je gang gaan.

Bonus nummer 2.
Iedere groep heeft zijn eigen Whatsapp groep waarin je je werk kan delen als je dat leuk vindt. Na elke les krijgt iedereen die z’n werk instuurt persoonlijke feedback van mij. Ik geef je tips hoe je je werk kunt verbeteren en ik deel veel complimenten uit. Het is ook heel leuk om het werk van je klasgenoten langs te zien komen.

Bonus nummer 3.
Teken Challenges! Een paar keer per jaar organiseer ik leuke Challenges. Iedereen die mee doet krijgt zowiezo wat leuks! En onder de deelnemers verloot ik een mooie prijs…. de moeite waard om mee te doen hoor! Als je het leuk lijkt om een online proefles te boeken dan kan dat via: mail@studiojocelyn.nl

Vraag een gratis online proefles aan!

 

3 x Bonus bij je Online Tekenlessen

Mijn Tekenstudio’s

Wat ouders zo handig vinden aan de Online Tekenlessen